Egyél velem könyvet!

KönyvParfé

KönyvParfé

Clive Gifford - Pete Camlen: Hű, ​de büdi!

Francia fokhagymás bagett

2020. június 13. - KönyvParfé

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a szagokkal durván hadilábon állok. Van ugyanis néhány olyan "illat", amely mások számára kellemes, de én kikészülök tőle. Az világos, hogy ha valami levet ereszt a hűtőben, aminek nem kellene, vagy ha egy-két élelmiszer már annyira szőrös, hogy kimászik az ajtón,…

Tovább

Jacky Durand: Apám ​receptjei

Forgatott krumpli (pommes sautées)

2020. június 07. - KönyvParfé

Egy magamfajta könyves-gasztrobloggernek mindig megdobban a szíve, ha olyan könyvet vesz a kezébe, melyben receptek gazdagítják a történetet. Jacky Durand második regényét, az Apám receptjeit, bizonyára ezért szerettem annyira, no meg azért, mert a fő helyszín egy burgundiai kisváros vendéglője,…

Tovább

Joanne Harris: Az ​epertolvaj (Csokoládé 4.)

Pain perdu, avagy az édes, francia bundás kenyér

2020. május 10. - KönyvParfé

Joanne Harris újra és újra elbűvöl. Történeteit átitatja a varázslat és a mágia; stílusa, végtelen fantáziája és bölcs gondolatai előtt újra és újra fejet hajtok. A Csokoládé-sorozatot nagyon szeretem, a blogon olvashattál már korábban az első részről. Nem gondoltam volna, hogy lesz folytatás, de…

Tovább
süti beállítások módosítása