Egyél velem könyvet!

KönyvParfé

KönyvParfé

Sue Monk Kidd: A ​méhek titkos élete

Mézes-mandulás süti

2023. szeptember 22. - KönyvParfé

1_69.jpg

Sue Monk Kidd A méhek titkos élete című regénye több olyan elemet is tartalmaz, melyeket leginkább a nők kedvelnek a szépirodalmi művekben. A leheletkönnyű, lassan építkező történetek mindenképp ilyenek. Az pedig, hogy visszarepít bennünket az 1960-as évekbe, egyszerre jó és nyugtalanító érzést vált ki belőlünk. Érdekes belegondolni, hogy mekkora utat tettünk meg azóta, és mennyi van még előttünk, hogy legyőzzük a rasszizmust. A téma nem könnyű mégis felemelő, melynek középpontjában a szeretet és a család áll. A család, mely nem biztos, hogy attól válik azzá, hogy a tagok biológiailag a rokonaink-e vagy sem. A kötet 2004 óta nem került újra kiadásra, most viszont kapott egy csodás borítót és végre újra elérhetővé vált az olvasók számára. A történet a 21. Század Kiadó gondozásában és Barta Judit fordításában olvasható.

Tovább

10 éves a Blogturné Klub! - szülinapi blogturné

2023. szeptember 20. - KönyvParfé

szulinap.png

Fennállásának tizedik évfordulójához érkezett a Blogturné Klub, amit természetesen szerettünk volna Veletek együtt megünnepelni - hiszen Ti is részesei vagytok ennek az élménynek. Szülinapi turnénk során betekintést engedünk az elmúlt tíz esztendőnkbe, mesélünk nektek személyes élményeinkről, arról, mi miként éltük meg életünk ezen időszakát, és hogy mennyit változtunk az elmúlt évek alatt.
Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, kik rejtőznek a blogok mögött, netán szeretnétek bekukkantani a kulisszák mögé, és megismerni pikáns-belsős élményeinket! És ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal sem hagyunk Titeket nyeremény nélkül.

Tovább
süti beállítások módosítása